Thursday, July 29, 2010

Topi dan Faris..


Faris pinjam topi kak safiya...

Interview SIRIM

Semalam 28hb , ada interbiu kat SIRIM, Shah Alam...
semangat nak interbiu..tapi nye lepas jer interbiu terus macam patah hati
alsebabnyer...post senior exect tu kontrak setahun je..huhu...
ade 4 candidate...tp yg dtg 3 org jer..(sume pompuan okey)...
sorang dari SYABAS..programmer buat php...permanent staff...dia pun igt keje kat SIRIM tu permanent...tp rupenye bukan...yg lg sorang xsempat nak sembang...nmpk mcm fresh grad...

klu qualified 1st interbiu ni, kena dtg pulak 2nd interbiu... haihh post kontrak pun smp 2 kali interbiu...

keje oh keje cepat la dpt keje baruuuuuuuuuu yg best.......

Wednesday, July 28, 2010

Safiya pegi ngaji

Mlm ni ..first day safiya-anak sedara ku pegi mengaji ikut kakak dia....
jom layan aksi2 nak pegi mengaji...

hehehe...







"Ustazah" ajar anak murid...;p

video

Monday, July 26, 2010

Home DEC di Shah Alam

Hari ni ada homedec kat shah alam ..katanya pameran homedec ni yang terbesar kat malaysia ..
tapi tgk cam xberapa besar pun...hehe..
ramai betul manusia kat situ....clatch dgn pasar tani kat shah alam ...tu pasal bertambah la crowded...
xbooking ape-pun, just tgk-tgk ngan survey2 jer..










Saturday, July 24, 2010

Artis di Bazaar Masjid India



kenal tak ngan artis ni..??? jumpe ngan diorg hari jumaat hari tu kat masji india..
rasanye tgh buat recording utk raya...sbb dengan diorg cakap pasal baju2 raya...hehe...awal betul dah prepare siaran utk raya...hehe

Friday, July 23, 2010

Faris...

Lama dah tak tulis blog ....bila la nak update blog ni....mcm-mcm nak bercerita tapi tak berkesempatan..almaklumla dah ada baby...makin bz ler..hehe..

nak upload cket gmbr faris..jom layan...

(faris baru 5 bulan time ni)




Related Posts with Thumbnails